DE BEHANDELINGEN

Tijdens een acne-behandeling wordt de huid grondig gereinigd en volgt er een dieptereiniging, dat wil zeggen: het verwijderen van mee-eters. Dit is een erg belangrijke stap in de behandeling. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van een fruitzuur- of chemische peeling.
Voor een optimaal resultaat is het erg belangrijk dat de huid ook thuis goed gereinigd wordt. In overleg gaan we kijken hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Duur behandeling: 30-45 minuten.
Acnebehandeling: €60,-
Acnebehandeling gelaat rug en borst €72,50

Vergoeding?
Let op: bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt een (groot) deel van de behandelingen vergoedt, zonder gebruik te hoeven maken van uw eigen risico!
Klik hier voor meer informatie.

‘Last’ van fijne lijntjes en rimpeltjes die met de duurste crèmes niet verdwijnen? Met een anti-age behandeling lukt dit vaak wel! Tijdens deze behandeling kunnen we gebruik maken van een intensieve peeling. Deze peeling wordt aangebracht na een grondig gereinigde huid.
De peeling zorgt ervoor dat de eerste huidlaag na 2-5 dagen versneld afschilfert. De huid hersteld zich vanzelf en ziet er hierna frisser jonger en egaler uit.

De I PEEL Wrinkle Lift® FORTE bevat 45% glycolzuur, waardoor de huid geëxfolieerd wordt, stimuleert de collageenproductie en vermindert de diepte van rimpels. Het energiecomplex in deze peeling vernieuwt en balanceert cellen. Buddleja Davidii Stems GTM gaat het verouderen van de huid tegen door de huid te beschermen tegen UV-beschadiging en voorkomt oneffenheden na ontstekingsreacties.

Het herstel is erg afhankelijk van de peeling. Het is erg belangrijk je huid goed te beschermen tegen zonlicht. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

Duur behandeling: 30 minuten.
Anti-age behandeling inclusief peeling €75,-

Wat houdt de behandeling in?
O2 Lift zorgt weer voor een frisse en gezonde huid. De oude laagjes cellen worden van de huid verwijderd, waardoor de huid verzacht sterker wordt. Door zuurstof, plantenstamcellen, peptiden en speciaal geconcentreerde plantaardige enzymen te gebruiken, lanceert de O2 Lift een waardevolle spa-ervaring met onmiddellijke resultaten. Deze anti-aging, luxe spabehandeling geeft een prachtig stralende huid die waanzinnig glad en gezond aanvoelt.

Voordelen

  • Verfrist en verjongt de huid
  • Oplichtend effect
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Revolutionaire formule: huid wordt verzacht en versterkt
  • Verwijdert dode huidcellen

Duur behandeling: 30 minuten
€47,50

Kleurafwijkingen en littekens op zichtbare delen van het lichaam kunnen soms ongewenst de aandacht trekken en daarmee gevoelens van schaamte en onzekerheid veroorzaken.  Ik kan u helpen om deze cosmetische ontsieringen professioneel te camoufleren.
Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen met camouflageproducten minder zichtbaar gemaakt worden. De meest voorkomende huidaandoeningen waarbij camouflagetherapie met succes wordt toegepast:
– hyperpigmentatie  (teveel pigment)
– hypopigmentatie     (te weinig pigment)

Duur eerste behandeling: ca. 20-40 minuten
Duur tweede behandeling: aanleren toepassen camouflageproduct: ca. 15-30 minuten.

Vergoeding?
Let op: bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt een (groot) deel van de behandelingen vergoedt, zonder gebruik te hoeven maken van uw eigen risico!
Klik hier voor meer informatie

De dermapen bevat hele fijne naaldjes van chirurgisch staal waarmee er op vibrerende wijze honderden microkanaaltjes worden gemaakt zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.
Op deze manier worden de bindweefselcellen gestimuleerd en worden de ‘opvullende’ cellen collageen en elastine aangemaakt. Deze stoffen zorgen voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Er treedt huidvernieuwing op waardoor de huid strakker en gladder wordt. Ook oppervlakkige hyperpigmentaties (pigment) zal door deze behandeling verdwijnen.

Indicaties dermapen:
Fijne lijntjes en rimpels
(Acne)- littekens
Pigmentatie
Grove huidstructuur
Zonschade
Striae (na zwangerschap).


Duur behandeling: 30-60 minuten (afhankelijk van het te behandelen gebied).
Dermapen rest-acne gelaat (deelbehandeling) €85,-
Dermapen rest-acne gelaat (hele gelaat) €135,-

Dermapen anti-aging deelbehandeling inclusief cocktail €95,-
Dermapen anti-aging hele gelaat inclusief cocktail €147,50

Vergoeding?
Let op: bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt een (groot) deel van de behandelingen vergoedt, zonder gebruik te hoeven maken van uw eigen risico!

Deze therapie kan worden toegepast bij verschillende littekens na bijvoorbeeld een operatie of trauma. Er zijn meerdere mogelijkheden om littekens te behandelen namelijk:

Massage
Siliconenpleister of siliconengel
Peeling
Microdermabrasie

Duur behandeling: 30 minuten.

Vergoeding?
Let op: bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt een (groot) deel van de behandelingen vergoedt, zonder gebruik te hoeven maken van uw eigen risico!

Microdermabrasie is eigenlijk een soort ‘scrub’- behandeling.  Door middel van een diamantenkopje worden dode huidcellen verwijderd. De doorbloeding wordt door deze behandeling ontzettend gestimuleerd. De huid ziet er na deze behandeling weer een stuk frisser uit!
Ook wordt microdermabrasie vaak toegepast bij de acne- en anti-age behandeling.

Duur: ca 30 minuten
Prijs: €45,-

Pigment of zonnevlekken komen veel voor. De meeste mensen hebben vanaf middelbare leeftijd wel één of meer donkere plekjes, vaak in het gelaat. Deze pigmentvlekken ontstaan vooral op een huid dat veelvuldig is blootgesteld aan de zon. Tijdens een pigmentbehandeling wordt de huid grondig gereinigd. Hierna wordt er een chemische peeling toegepast of we kiezen samen voor een dermapen behandeling. Door deze behandeling schilfert de extra pigment in de huid af na ca. 3-5 dagen.

Duur behandeling: ca. 20-30 minuten
Pigmentbehandeling gelaat €85,-
(altijd inclusief anti-pigmentcreme €25,-)

Vergoeding?
Let op: bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt een (groot) deel van de behandelingen vergoedt, zonder gebruik te hoeven maken van uw eigen risico!

AdminDe behandelingen