DE BEHANDELINGEN

Tijdens een acne-behandeling wordt de huid grondig gereinigd en volgt er een dieptereiniging, dat wil zeggen: het verwijderen van mee-eters. Dit is een erg belangrijke stap in de behandeling. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van een fruitzuur- of chemische peeling.
Voor een optimaal resultaat is het erg belangrijk dat de huid ook thuis goed gereinigd wordt. In overleg gaan we kijken hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Duur behandeling: 30-45 minuten.
Acnebehandeling: €60,-
Acnebehandeling gelaat rug en borst €72,50

Vergoeding?
Let op: bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt een (groot) deel van de behandelingen vergoedt, zonder gebruik te hoeven maken van uw eigen risico!

‘Last’ van fijne lijntjes en rimpeltjes die met de duurste crèmes niet verdwijnen? Met een anti-age behandeling lukt dit vaak wel! Tijdens deze behandeling kunnen we gebruik maken van een intensieve peeling. Deze peeling wordt aangebracht na een grondig gereinigde huid.
De peeling zorgt ervoor dat de eerste huidlaag na 2-5 dagen versneld afschilfert. De huid hersteld zich vanzelf en ziet er hierna frisser jonger en egaler uit.

De I PEEL Wrinkle Lift® FORTE bevat 45% glycolzuur, waardoor de huid geëxfolieerd wordt, stimuleert de collageenproductie en vermindert de diepte van rimpels. Het energiecomplex in deze peeling vernieuwt en balanceert cellen. Buddleja Davidii Stems GTM gaat het verouderen van de huid tegen door de huid te beschermen tegen UV-beschadiging en voorkomt oneffenheden na ontstekingsreacties.

Het herstel is erg afhankelijk van de peeling. Het is erg belangrijk je huid goed te beschermen tegen zonlicht. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

Duur behandeling: 30 minuten.
Anti-age behandeling inclusief peeling €75,-

Wat houdt de behandeling in?
O2 Lift zorgt weer voor een frisse en gezonde huid. De oude laagjes cellen worden van de huid verwijderd, waardoor de huid verzacht sterker wordt. Door zuurstof, plantenstamcellen, peptiden en speciaal geconcentreerde plantaardige enzymen te gebruiken, lanceert de O2 Lift een waardevolle spa-ervaring met onmiddellijke resultaten. Deze anti-aging, luxe spabehandeling geeft een prachtig stralende huid die waanzinnig glad en gezond aanvoelt.

Voordelen

 • Verfrist en verjongt de huid
 • Oplichtend effect
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Revolutionaire formule: huid wordt verzacht en versterkt
 • Verwijdert dode huidcellen

Duur behandeling: 30 minuten
€47,50

Kleurafwijkingen en littekens op zichtbare delen van het lichaam kunnen soms ongewenst de aandacht trekken en daarmee gevoelens van schaamte en onzekerheid veroorzaken.  Ik kan u helpen om deze cosmetische ontsieringen professioneel te camoufleren.
Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen met camouflageproducten minder zichtbaar gemaakt worden. De meest voorkomende huidaandoeningen waarbij camouflagetherapie met succes wordt toegepast:
– hyperpigmentatie  (teveel pigment)
– hypopigmentatie     (te weinig pigment)

Duur eerste behandeling: ca. 20-40 minuten
Duur tweede behandeling: aanleren toepassen camouflageproduct: ca. 15-30 minuten.

Vergoeding?
Let op: bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt een (groot) deel van de behandelingen vergoedt, zonder gebruik te hoeven maken van uw eigen risico!

De dermapen bevat hele fijne naaldjes van chirurgisch staal waarmee er op vibrerende wijze honderden microkanaaltjes worden gemaakt zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.
Op deze manier worden de bindweefselcellen gestimuleerd en worden de ‘opvullende’ cellen collageen en elastine aangemaakt. Deze stoffen zorgen voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Er treedt huidvernieuwing op waardoor de huid strakker en gladder wordt. Ook oppervlakkige hyperpigmentaties (pigment) zal door deze behandeling verdwijnen.

Indicaties dermapen:
Fijne lijntjes en rimpels
(Acne)- littekens
Pigmentatie
Grove huidstructuur
Zonschade
Striae (na zwangerschap).


Duur behandeling: 30-60 minuten (afhankelijk van het te behandelen gebied).
Dermapen rest-acne gelaat (deelbehandeling) €85,-
Dermapen rest-acne gelaat (hele gelaat) €135,-

Dermapen anti-aging deelbehandeling inclusief cocktail €95,-
Dermapen anti-aging hele gelaat inclusief cocktail €147,50

Vergoeding?
Let op: bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt een (groot) deel van de behandelingen vergoedt, zonder gebruik te hoeven maken van uw eigen risico!

Deze therapie kan worden toegepast bij verschillende littekens na bijvoorbeeld een operatie of trauma. Er zijn meerdere mogelijkheden om littekens te behandelen namelijk:

Massage
Siliconenpleister of siliconengel
Peeling
Microdermabrasie

Duur behandeling: 30 minuten.

Vergoeding?
Let op: bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt een (groot) deel van de behandelingen vergoedt, zonder gebruik te hoeven maken van uw eigen risico!

Microdermabrasie is eigenlijk een soort ‘scrub’- behandeling.  Door middel van een diamantenkopje worden dode huidcellen verwijderd. De doorbloeding wordt door deze behandeling ontzettend gestimuleerd. De huid ziet er na deze behandeling weer een stuk frisser uit!
Ook wordt microdermabrasie vaak toegepast bij de acne- en anti-age behandeling.

Duur: ca 30 minuten
Prijs: €45,-

‘Oedeemtherapie start meestal met manuele lymfedrainage; het lymfesysteem wordt geactiveerd en het vocht wordt naar delen van het lichaam gemasseerd waar het beter afgevoerd kan worden. Vervolgens wordt in dezelfde behandeling gezwachteld of getapet om het bereikte resultaat vast te houden. Een elastische kous kan de zwachtel vervangen zodra het oedeem constant is.

Met een zacht pompende beweging van de handen activeert de huidtherapeut het fijne netwerk van de lymfevaten direct onder de huid van het oedeemgebied. Door de speciale handgrepen die de therapeut toepast, de zogenaamde oedeem- en fibrosegrepen, kunnen de huid en het onderliggende weefsel met lymfevaten heel gericht behandeld worden. Met oedeemgrepen leidt de huidtherapeut het overtollige vocht door het weefsel naar een plaats waar het gemakkelijker opgenomen wordt. Met fibrosegrepen maakt de huidtherapeut verhard weefsel (fibrose) soepeler zodat het vocht er gemakkelijker doorheen stroomt en de pijnlijke stijfheid afneemt.

Resultaat
Door de verbeterde afvoer van weefselvocht vermindert de druk in het oedeemgebied. Het strakke gevoel, al dan niet pijnlijk, wordt minder of verdwijnt en u kunt weer beter bewegen. De afgenomen druk en het verdwijnen van het weefselvocht bevorderen ook de genezing van wonden en verminderen de vorming van littekenweefsel.

Duur
Oedeemtherapie is een langdurig traject waarbij patiënten gedurende een langere periode één tot twee keer per week behandeld moeten worden.’
Bron: www.huidtherapie.nl

Duur behandeling: 30 minuten.

Vergoeding?
Let op: bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt een (groot) deel van de behandelingen vergoedt, zonder gebruik te hoeven maken van uw eigen risico!

De High Power Lightsheer Diodelaser is een geavanceerde nieuwe technologie ontworpen om snel en betaalbaar ongewenste haren te verwijderen. Deze laser behoort tot de beste ontharings-laser ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten.

Hoe werkt de LightSheer?
Haargroei is verschillend bij iedereen, afhankelijk van leeftijd, stofwisseling, hormonen, medicatie en etnische achtergrond. Ondanks deze verschillen doorloopt elke haar drie ontwikkelingsfasen:

 1. Actieve groeifase of Anagene fase.
  Tijdens deze fase bevat de haarwortel pigment of melanine.
 2. Overgangsfase of Catagene fase.
  In deze periode van ongeveer 2 weken stopt het haar met groeien en bevat het niet zoveel pigment meer.
 3. Rustfase of Telogene fase.
  Na een periode van ongeveer 6 weken zullen de haren in deze fase spontaan uitvallen en start er een nieuw groeiproces.

De LightSheer produceert een krachtige, zeer geconcentreerde en zuivere laserstraal uit. De energie van deze laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarwortels zodanig beschadigd raken dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is, zonder schade aan te brengen aan de huid. De haren in de groeifase (1) zijn het meest gevoelig voor het laserlicht. Dit komt doordat de haarzakjes van de haren in deze fase pigment of melanine bevatten. Het laserlicht is dus het meest effectief bij haren in de actieve groeifase (1).

Per laserstraal kunnen vele haarwortels tegelijkertijd worden behandeld. Helaas bevinden niet alle haren zich tegelijkertijd in dezelfde groeifase, waardoor meerdere behandelingen, met tussenpozen van ca 6 weken nodig zijn. Geschat wordt dat er zo’n 5-7 behandelingen nodig zijn.

Veilig
Om de huid extra te beschermen heeft de LightSheer een uniek koelsysteem, de z.g. ChilltipTM. Zoals de naam aangeeft koelt de ChilltipTMde huid in de omgeving die wordt behandeld tot 4° Celsius. De ChilltipTMzorgt ervoor dat de warmte die bij de laserstraal vrijkomt direct wordt tegengegaan, waardoor het comfort tijdens de behandeling wordt verbeterd. Daardoor is de LightSheer ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Door de koeling is de methode goed te verdragen, waardoor verdoving overbodig is. Gewoonlijk kunt u vrijwel direct na de behandeling uw normale bezigheden hervatten.

 

In verschillende klinieken voor esthetische chirurgie wordt gebruik gemaakt van flitslampen voor ontharings-doeleinden. Deze apparaten zenden een mix van vele soorten licht uit. De LightSheer zendt op een zuivere golflengte van 800nm uit en kan door zijn hoge vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. Hierdoor kan ook worden onthaard op plaatsen waar flitslampen en andere lasers moeten afhaken.

Kortom :

 • Meest effectieve wijze van ontharen
 • Geringe belasting voor de klant
 • Snel (gemiddeld 5 tot 7 behandelingen)
 • Kosten effectief
 • Lange termijn werking
 • Veilig & huidvriendelijk
 • Wetenschappelijk bewezen
 • Constante kwaliteit van de laserbundel
 • Goedgekeurd door de FDA
 • Wereldwijd toegepast

LET OP: laserbehandelingen in het gelaat worden vergoed door de zorgverzekeraar mits u aanvullend verzekerd bent. Neem gerust contact op voor meer info!
Prijzen zijn op te vragen, per behandelend deel verschillend. 

Pigment of zonnevlekken komen veel voor. De meeste mensen hebben vanaf middelbare leeftijd wel één of meer donkere plekjes, vaak in het gelaat. Deze pigmentvlekken ontstaan vooral op een huid dat veelvuldig is blootgesteld aan de zon. Tijdens een pigmentbehandeling wordt de huid grondig gereinigd. Hierna wordt er een chemische peeling toegepast of we kiezen samen voor een dermapen behandeling. Door deze behandeling schilfert de extra pigment in de huid af na ca. 3-5 dagen.

Duur behandeling: ca. 20-30 minuten
Pigmentbehandeling gelaat €85,-
(altijd inclusief anti-pigmentcreme €25,-)

Vergoeding?
Let op: bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt een (groot) deel van de behandelingen vergoedt, zonder gebruik te hoeven maken van uw eigen risico!

AdminDe behandelingen