En toen gebeurde er iets onverwachts.. – Huidzorg Borne

En toen gebeurde er iets onverwachts..

En toen gebeurde er iets onverwachts!

BLOG #011

In oktober 2017 ben ik gestart met Second.Skin. Mijn eigen huid- en oedeempraktijk in Ootmarsum. Spannend en leuk tegelijk! Ondernemen bevalt mij erg goed, zelf je tijd indelen en je doet de dingen zoals jij denkt dat het beste is. En natuurlijk zitten er ook minder leuke kanten aan ( administratie, stress, ) maar ik vind het tot nu toe echt heel erg tof om te doen.

Op de dinsdag werkte ik altijd nog in Borne, bij een huidtherapiepraktijk genaamd Paraderma. 6 jaar geleden gestart door Kirsten Masselink. Eerst aan de Oonksweg te Borne, nu in een prachtig gezondheidscentrum: de Poort van Borne. Een kerk omgetoverd tot gezondheidscentrum met ontzettend veel disciplines bij elkaar.
Voor mij is hier een enorme kans ontstaan: Kirsten gaat stoppen met huidtherapie en heeft besloten haar praktijk aan mij te verkopen. Wat een kans en wat ben ik hier blij mee! Een klein blogje dus om dit aan jullie te laten weten. Tevens heeft zij een locatie in Weerselo, wat betekent dat ik straks 4 dagen in Borne zit (maandag - dinsdag - woensdag & donderdag) en de vrijdagochtend in Weerselo en de middag in Ootmarsum. Zo hoop ik alles goed te kunnen combineren en plan-technisch hoop ik dat ik op deze manier iedereen goed kan behandelen.

Interesse in huidtherapie? Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact met mij op:
info@huidtherapiesecondskin.nl
06 83 13 17 04

Second.Skin
LEAVE A REPLY