5 TIPS voor een gave huid – Second. Skin

5 TIPS voor een gave huid

5 TIPS voor een gave huid

BLOG #009

Deze keer een korte blog, maar wel eentje waar je écht wat aan hebt. DE 5 tips voor een mooie en gave huid.

Tip 1
Start elke ochtend en elke avond jouw skincare routine met een goede reiniger. Weg met die simpele make-up doekjes van welk merk dan ook. Je hoeft maar een heel klein beetje reiniging te gebruiken welke bij jouw huid past, elke ochtend en avond 1-2 minuutjes in te masseren en jouw gezicht is goed gereinigd. Zelf gebruik ik de Vital C voor de ochtend en de Ageless voor de avond, ik vind het fijn deze twee te combineren omdat ik vooral 's avonds een wat vettige huid heb en ik mijn huid juist 's ochtends wil hydrateren. De Ageless is perfect voor als je, net als ik, 30 bent, of bent geweest.

Cleansers   IMAGE skincare

 

Tip 2
De beste tip ever, en waar ik al eerder over heb geschreven: start iedere ochtend met een SPF 30 of 50. ELKE ochtend. Je kan deze Prevention + gewoon gebruiken in plaats van je dagcrème. Win win situatie toch?

Prevention +

Tip 3
Scrubben! Of ook wel: exfoliëren. Dode huidcellen verwijderen van je gezicht. Hoe? Door de scrub te gebruiken op onderstaande foto ( echt mijn favoriet!) of na het douchen voorzichtig! met een SCHONE handdoek zachtjes over je gezicht wrijven. It's that easy. Stimuleert je doorbloeding en draagt bij aan een gezond kleurtje. Let er wel op dat je niet te vaak scrubt met een product waar korreltjes inzitten: dit kan je natuurlijke huid barrière juist beschadigen! De Iluma scrub van IMAGE skincare heeft geen korreltjes. Het is een zachte substantie die je met water moet mengen en daarna op je gezicht aanbrengt.

Iluma scrub

Tip 4
Ook best een belangrijke tip: vermijd parfum en alcohol in reinigers - dagcrèmes - nachtcrèmes EN make-up!. Deze stoffen werken irriterend en drogen je huid vaak alleen maar uit. Nog een kleine tip, op de site van DR. Jetske Ultee vind je heel eenvoudig een lijst met stoffen die niet goed zijn voor je huid.

Tip 5
51J1N. Dat is mijn webshop code voor de producten van IMAGE Skincare. Hier bestel je echt goede producten, betaalbaar en je kunt er ontzettend lang mee. Mocht je vragen hebben over wat het beste bij jouw huid past: laat het mij gerust weten, ik help je echt heel graag!

 

IMAGE Skincare

 
LEAVE A REPLY