GEEN BOTOX, MAAR WAT DAN WEL? – Second. Skin

GEEN BOTOX, MAAR WAT DAN WEL?

BINDWEEFSELMASSAGE

BLOG #007

Bindweefselmassage, wat is het precies en waarom is dit zo populair? De huid werkt als tastorgaan, als een beschermende jas. Bindweefsel bestaat in principe uit kracht-opvangende vezels. Het kan zich aanpassen aan de eisen die eraan gesteld worden, bij intensieve belasting wordt het door aanmaak van extra materiaal sterker, vergelijk dit met je spieren. Als je krachttraining gaat doen belast je de spier die na een tijdje zal groeien (bij intensieve krachttraining). Ook bindweefsel gehoorzaamt aan deze biologische regel. De fibroblast is dé bindweefselvormende cel in het lichaam. Fiber = vezels.
Door middel van bindweefselmassage werken we meer op de contouren van het gezicht dan specifiek op rimpelvorming.
De behandeling die ik aanbied in mijn praktijk heet Natural Face Lifting. Dit is een volledig manuele (met de handen) behandeling en bestaat uit het volgende:

- Intensieve bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende knedingen wisselen elkaar af. De huid wordt geprikkeld waardoor ze er na een aantal behandelingen frisser en jonger uitziet-.

Resultaten van de behandeling
• Oogcontouren worden gladder
• De huid oogt strakker en elastischer
• Verzakkingen worden gelift
• Betere doorbloeding van de huid en gelaatsspieren
• Hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
• Gelaatscontouren verstrakken

Kortom, deze behandeling is IDEAAL voor mensen die geen chemische peeling, botox/fillers of een operatie willen maar wel wat aan de rimpels willen doen. Meer informatie? Neem gerust contact op, ik help u graag!

08-06-2018

.
LEAVE A REPLY